Activiteiten 2021

4 april 2021, Vroege Eitjes Rit / den Urste

De kop is er af in het tweede corona jaar. Henk de Paashaas had de eitjes laten verstoppen in Beneden Leeuwen. Mooie maar stevige rit, het was nogal fris onder de grijze hemel,  voor 15 tractoren. In Balgoij nog een dieselleiding gerepareerd met tie-wraps.

* * * * *

9 mei 2021, naar Well

Reisje langs de Maas, maas, maas, met negen tractoren.

  * * * * *

13 mei 2021, Hemelvaartsdag

Gewoon heren vertrektijd: Oeffelt, Saxe Gotha, Vortum-Mullem, Overloon, Merselo, Vredepeel, Westerbeek, Oploo, Sint Anthonis, Beugen. Mooi zonnig weer en fris groen. Met tien tractors onderweg.

* * * * *

9 juni 2021, naar Xanten

Acht tractoren onderweg op een mooie doordeweekse zomerse dag. Sinds lange tijd weer eens naar “gunne kant”. Kleef, Kalkar, Hanselaar, Appeldorn, bij Vynen nog een bootje met John Deere’s voorbij zien dobberen, dwars door Xanten, Sonsbecker Schweiz, Uedem. In Ottersum de dag afgesloten met Hollandse Pommes.

* * * * *

27 juni 2021, auto en voertuigen zegen Gennep

Om tien uur koffie bij Hopmans Banden Heijen. In colonne naar Gennep om de zegen en het Christoffel medaillon  te ontvangen. Bij Old Inn wat gedronken en vervolgens via een slinger achterom kasteel Bleijenbeek naar huis gereden.

* * * * *

8 augustus 2021, Twisse Dorsers, Westerbeek

Eindelijk, sinds 2019,  weer eens naar een tractortreffen! Zoals altijd was de Oogstdag weer prima georganiseerd met een gevarieerd aanbod. Heen via de pont in Afferden, terug over Sint Anthonis.  Langs de Maas kon je aan de struiken de stand van het recente hoogwater aflezen. In Ottersum hebben we samen nog wat gegeten.

* * * * *

13 augustus 2021, naar Winnekendonk

Met 8 tractoren over Frasselt, Hassum en Hulm naar Winnekendonk. Voor Kapellen weer richting Wetten, Twisteden en onder langs Petrusheim. Bij de bessenplukkers hadden ze “volk zat”.

* * * * *

5 september 2021, Oogstdag Sambeek

Hele mooie presentatie door SMT met prachtig weer.

* * * * *

17 september 2021, rondje Ooijpolder, Duffelt.

Via Kreuzfort en Zyfflich naar de Thornse molen. Bijna vanaf het Hollands Duits Gemaal de dijk gevolgd tot Millingen, en aldaar een bezoek gebracht aan een mede hobbyist aan de Rijndijk. Over Keeken en Nutterden naar huis. Dat alles op een vrijdag onder een mooi nazomerzonnetje.

* * * * *

28 oktober 2021, Herfsttintenrit, Maasduinen

Op een donderdag met elf tractoren. In het begin was het nog een beetje mistig, maar toen de zon eenmaal gewonnen had was het prachtig in de velden en de bossen rondom de Maasduinen. Onder Baal stond de bladrammenas in bloei.

* * * * *