Activiteiten 2020

5 januari 2020, nieuwjaarsrit Treckerfreunde Kranenburg

De eerste rit van het jaar zit er weer op. Op een grijs grauwe maar droge dag richting Keeken voor de gluhwein op de Neukappelenhof. Bij de Thornse Molen werd de erwtensoep geserveerd. Bij Haus Hunnekens werd de dag afgesloten met veel en overheerlijke Kuchen en een biertje. 

* * * * *

14 juni 2020, de tweede rit van dit jaar

De eerste rit sinds de uitbraak van het Corona virus. Op een rustige zondag tot aan de Wellsche Hut gereden en veel zandwegen gezien. Meteen over de grens nog een tractorliefhebber gesproken en zijn have en goed bekeken. Op de Beltweg waren we uitgenodigd voor koffie en vlaai.

* * * * *

26 juni 2020, zomerrit op een vrijdag

Fantastisch zomerweer voor een rit in je blouse. Duffelward, Griethausen, Kellen, Huisberden, Emmericher Eyland, Grieth met stop aan de Rijndijk, Hönnepel, Hanselaer, Kalkar, Louisendorf, Nierswalde, lekke band, Kessel, en een frietje in Ottersum. 90 km.

* * * * *

24 juli 2020, zomerrit op een donderdag

Met 7 trekkers in het zonnetje zuidwaarts gereden: Sambeek, Vortum, Smakt, Venraij, Oostrum, Oirlo, Tienray, Swolgen, Broekhuizervorst, Ooijen, Blitterswijck, Wanssum, Well, Nieuw Bergen, Afferden, Heijen, Thuis. 100 km.

* * * * *

31 juli 2020, zomerrit op een vrijdag

Kessel, Pfalzdorf, Kalbeck, Kervenheim, Winnekendonk, centrum Kevelaer, bij de koffiepauze in Wemb kwam geheel onverwacht Woonwagen Wim met zijn span voorbij, Hulm, Hassum, Kessel. 100km.

* * * * *

22 augustus 2020, zaterdag clubdagrit

De geplande clubdag kon wegens corona geen doorgang vinden. Als alternatief zijn we gaan toeren met 18 tractoren. Met de pont naar Cuijk, Beers, om Haps, achter Wanroij, de Walsert, Ledeacker en Beugen. Bij de Diepen in Milsbeek hebben we de dag afgesloten.

* * * * *

16 september 2020, nazomerrit op een woensdag

Met vieren via de Postweg naar Beek Ubbergen en daar een paar cirkels gemaakt. Bij de trekpont over ’t Meertje de eerste stop. Vervolgens rondom Ooij, Erlecom en Kekerdom. Aan de Loswal in Millingen hebben we bootjes gekeken. Van Bimmen naar Leuth naar Zyfflich. In de Kleyen nog wat gekletst en op De Horst deze hele relaxte en zonnige dag, met mooi gedempt licht, afgesloten.

* * * * *